Získejte vlasové tonikum k nákupu jako dárek 🎁

ANELA Klidné nožky hořčíkové máslo pro uvolnění a zklidnění nohou 50 ml

Relaxační a zklidňující hořčíkové máslo je vhodné jako efektivní doplňování chybějícího hořčíku, jehož nedostatek je častou příčinou syndromu neklidných nohou, migrén a emočních výkyvů. Ulevuje i při růstových bolestech dětí. Sladká vůně heřmánku vás v kombinaci s proti-křečovou majoránkou ukolébá do spánku. Certifikov... více
Běžná cena: 330  (-0%)
272.73 Kč bez DPH
Skladem
330 Kč
ks
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Kód: 06617_50
Výrobce: Anela
73%
3 recenze
Popis a parametry
Recenze (3)
Diskuse

ANELA Klidné nožky hořčíkové máslo pro uvolnění a zklidnění nohou

Relaxační a zklidňující hořčíkové máslo je vhodné jako efektivní doplňování chybějícího hořčíku, jehož nedostatek je častou příčinou syndromu neklidných nohou, migrén a emočních výkyvů. Ulevuje i při růstových bolestech dětí. Sladká vůně heřmánku vás v kombinaci s proti-křečovou majoránkou ukolébá do spánku. Certifikováno od narození.

Účinné látky: hořčíkový olej ze Zechsteinu, EO heřmánek, majoránka, ovesné hedvábí

Typy pleti: pro všechny typy pokožky

100% přírodní produkt vyrobený v České republice
89,5% podíl složek z bioprodukce

Podle problému: na zhrublou kůži, na doplnění hořčíku, na křeče, na růstové potíže, na syndrom neklidných nohou

HOŘČÍKOVÉ MÁSLO PRO UVOLNĚNÍ TĚŽKÝCH A NEKLIDNÝCH NOHOU

Nápady na nové výrobky do Anely přicházejí tak nějak samy, nejčastěji reagují na potřeby, které cítí nebo podněty nejbližších a zákazníků. A stejně tak taky vzniklo i tohle voňavé hořčíkové pohlazení. Začalo to nočními bolestmi dětských nožiček po náročných sportovních dnech, pokračovalo to neklidným a až téměř bolestivým cukáním nohou při usínání babiček a následně i opakujícími se migrénami u Andy. Zajímavé a nečekané bylo zjištění, že všechny tyto potíže velmi pravděpodobně spojuje jedna příčina, a to nedostatek hořčíku. V potravinách ho evidentně nejsme schopni přijmout dost, abychom jeho potřebu dorovnali, dlouhodobé doplňování hořčíku orálně v tabletách se nedoporučuje a čistý hořčíkový olej na kůži štípe, což jste možná ochotni vydržet vy, ale ne tak vaše děti.

A tak vznikly Klidné nožky, jemné, voňavé a po všech stránkách příjemné a hlavně funkční našlehané máslo. Obsahuje nejčistší hořčík z přírodního zdroje Zechstein v mangovém a myrikovém základu v bio kvalitě. Zechstein je oblast, kde se před 250 miliony lety rozkládalo moře. Dnes po něm zbyly obrovské zásoby soli velmi bohaté na hořčík. Z ní je bez tepelného a chemického ošetření vyráběn tzv. hořčíkový olej, ideální na mazání na pokožku, přes kterou se hořčík velmi snadno a rychle vstřebá do těla přesně tam, kde je zrovna nejvíc potřeba. Hořčík je vhodné doplňovat při svalovém napětí a křečích, při syndromu neklidných nohou, proti únavě a vyčerpání či jen tak pro relaxaci a uvolnění.

Pro zvýšení relaxačního a protikřečového účinku a příjemného ukolébání k večernímu spánku jsme do másla přidaly luxusní éterické oleje: majoránku proti křečím, levanduli pro relaxaci a heřmánek římský pro jeho sametovou uklidňující vůni, která je požehnáním pro duši. Díky ovesnému hedvábí se krém rychleji vstřebává a nezanechává dlouho mastný film.

Klidné nožky jsou certifikovány pro miminka od narození, protože právě děti reagují velmi plačtivě na bolestivé křeče a napětí ve svalech způsobené nedostatkem hořčíku. Velmi často se se syndromem neklidných nohou potýkají těhotné ženy a neméně často i ženy po menopauze. Vypadá to, že nás bude doprovázet už navždy :-). A tak si užívejme večerní chvilku pohody v závoji bylinkové vůně a klidný, ničím nerušený spánek.

Účinné látky

HOŘČÍKOVÝ OLEJ

  • nejčistší forma hořčíku z přírodních zdrojů Zechstein,
  • nejefektivnější vstřebávání do organismu je přes kůži,
  • pomáhá proti křečím a syndromu neklidných nohou, uvolňuje svaly, pomáhá při migréně

MANGOVÉ MÁSLO

  • zjemňuje, zklidňuje a regeneruje pokožku
  • navrací jí elasticitu a brání vysoušení,
  • je vhodné pro ekzematickou pokožku

MYRIKOVÝ VOSK

  • rostlinná alternativa včelího vosku,
  • při styku s pokožkou rychle taje a snadno se roztírá

OVESNÉ HEDVÁBÍ BIO

  • ovesná moučka té nejjemnější frakce,
  • díky němu máslo zanechává na pleti hebký sametový efekt bez pocitu mastnoty

EO HEŘMÁNEK ŘÍMSKÝ

  • ulevuje při bolestech svalů i při menstruačních bolestech,
  • zklidňuje a přináší psychickou úlevu

EO MAJORÁNKA

  • tlumí bolesti hlavy, pomáhá od svalových křečí,
  • zklidňuje napětí a zmírňuje stres.

Náš tip k použití: Máslo můžete využít i k relaxační, uvolňující a ulevující koupeli s vůní bylin a obsahem hořčíku. Stačí ve vaně v teplé vodě rozpustit lžíci hořčíkového másla a pak si jen užívat luxusní koupel na dobrou noc.

Více ke složení:

Mangové máslo LZS
Toto máslo nabité výživnými látkami je získáváno z plodů ovocného stromu mangovníku, jehož původem je Indie. Obsahuje ohromné množství antioxidantů, které chrání naši pokožku před poškozením vnějšími vlivy. Díky obsahu nenasycených mastných kyselin a fytosterolů vyniká svými hydratačními, zklidňujícími, zjemňujícími a regeneračními vlastnostmi. Hojí různé kožní vyrážky, dermatitidy, ekzémy, podráždění, drobné ranky, popáleniny i omrzliny. Vyhlazuje kůži poškozenou jizvami, vředy či striemi. Na pokožce rychle taje, snadno se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty.

Demineralizovaná voda + chlorid hořčíku
Nejčistší hořčíkový olej ze Zechsteinu, z místa, kde již před 250 miliony let bylo moře. Při jeho výrobě nedochází k žádným chemickým ani tepelným úpravám a jde o ten nejsilnější a nejkoncentrovanější roztok hořčíkové soli.

Kokosový olej LZS, BIO
Velmi oblíbený, univerzální olej pro jeho antibakteriální, antivirové a antimykotické účinky. Dokáže totiž velmi dobře přilnout a narušit lipidové membrány bakterií, virů i hub.

Myrikový vosk
Vosk získávaný z plodů voskovníku (Myrica pubescent). Využívá se k zahuštění kosmetických výrobků. Pokožku zjemňuje a napomáhá její hydrataci. Má nízký bod tání, takže se krém dobře roztírá.

Pentylen glykol
Pentylen glykol je alkohol vyráběný z kukuřice (příp. z cukrové třtiny). Používá se jako rozpouštědlo s výbornými hydratačními schopnostmi. Je certifikován mezinárodní společností ECOCERT jako zcela bezpečný a lze jej použít v přírodní kosmetice.

Rostlinný glycerin
Rostlinný glycerin je přirozenou součástí rostlinných olejů a je lidskému tělu velmi blízký. Pokud je ve výrobku ve správném množství, pak je to obrovský pomocník při hydrataci pokožky. Při vyšších koncentracích může pokožku naopak dehydrovat tím, že z hlubších vrstev kůže vytáhne vodu ven.

Ovesné hedvábí BIO
Ovesné hedvábí je vlastně velmi jemná ovesná mouka o velikosti částic 30 – 60 μm (pozn. jeden mikrometr je jedna milióntina metru). Z každého mikronizovaného zrnka ovsa se do ovesného hedvábí, které je na dotek skutečně hedvábné, dostanou beta-glukany, antioxidanty, ovesný olej a další výživné látky.

Glyceryl kaprylát
Přírodní konzervant (alkohol) odvozený z glycerinu.

Sodná sůl kyseliny levulové + sodná sůl kyseliny anýzové (+ glycerin + voda)
Přirozeně se v rostlinách vyskytující kyseliny se silnými antimikrobiálními účinky. Pozitivně působí na pleť, jemně voní a zároveň fungují jako přírodní, šetrný konzervant kosmetického výrobku. Látka je certifikována mezinárodní společností ECOCERT jako zcela bezpečná a lze ji použít v přírodní kosmetice.

Éterický olej majoránka BIO
Teplá kořeněná vůně majoránky navozuje klid a duševní pohodu, zmírňuje stres. Velmi dobře pomáhá při mírnění bolestí hlavy i svalových křečí.

Éterický olej heřmánek římský
Ne nadarmo se říká, před heřmánkem smekni.... jedna z nejznámějších léčivek svou sametovou měkkou vůní je požehnáním pro duši a přináší úlevu po psychické stránce, ale také se používá při bolestech svalů, menstruačních bolestech či revmatismu.

Éterický olej levandule BIO
Jemný a čistý olej získaný z rostlin rostoucích na známých nekonečných levandulových polích v Provence. Má silné antimikrobiální vlastnosti a snižuje podráždění. Jeho vůně je jemná bez ostrých tónů, velmi tak potěší vaše smysly.

Proč si ho zamilujete? ❤️

Pomáhá při různých problémech , ať už bolavých nohách po celém dni v práci, na kole nebo třeba pří otocích, růstových problémech a zamilují si ho i muži

ParametryPorovnání
Dle certifikace
Bez lepku
Dle certifikace
Vegan
Lokální výrobce (CZ a SK)
Ano
Původ značky
Česká republika
Typ pokožky
Citlivá
Konzistence
Šlehaná krémová
Použití
Máslo vetřete do vlhké pokožky (ideálně večer po koupeli) lýtek a chodidel (ale můžete použít i na břicho, záda, stehna), jemně promasírujte a nechte vstřebat. Dobře se oblečte nebo zabalte, na chodidla oblékněte ponožky a relaxujte nebo rovnou běžte spát v jemné vůni heřmánku, levandule a majoránky. Do kelímku sahejte vždy jen čistou rukou.
Složení
Mangifera Indica Seed Butter (mangové máslo), Aqua (demineralizovaná voda), Myrica Cerifera Fruit Wax (myrikový vosk), Magnesium Chloride (chlorid hořčíku), Cocos Nucifera Oil BIO (kokosový olej), Pentylene Glycol (z kukuřice), Glycerin (rostlinný glycerin), Avena Sativa Meal Extract (ovesné hedvábí), Glyceryl Caprylate (glyceryl kaprylát), Sodium Levulinate (sodná sůl kyseliny levulové), Sodium Anisate (sodná sůl kyseliny anýzové), Lavandula Angustifolia Oil BIO (EO levandule), Origanum Majorana Flower Oil BIO (EO majoránka), Anthemis Nobilis Flower Oil BIO (EO rmenec sličný), Linalool*, Limonene*, Geraniol* * přirozené složky obsažených éterických olejů
Skladování
Při skladování se vyhněte teplotám nad 23 °C a rozhodně ji chraňte před přímým slunečním zářením. Při vysokých teplotách oleje žluknou a ztrácejí svou kvalitu. Že se tak stalo poznáte obvykle podle změny barvy másla a také podle nepříjemného zápachu. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Upozornění
Upozorňujeme! Hořčíkové máslo nepoužívejte na otevřené ranky a narušenou pokožku. I namazání na čerstvě oholená lýtka vás může nepříjemně překvapit štípáním a pálením.
Vegan
Vhodné pro vegany
Celkové hodnocení:
73%
ZUZANA V.
100%
POMÁHÁ
Zuzana D.
100%
Dala jsem na doporučení kamarádky a nelituji. Chodidla pravidelně večer masíruji a sleduji zlepšení.
funguje
nejsou
Dagmar N.
20%
Mast dost tuhá,ale snad pomůže,užívám zatím krátce.

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvek

Související produkty
Zákazníci koupili také

ANELA Klidné nožky hořčíkové máslo pro uvolnění a zklidnění nohou

Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek
Naposledy navštívené
Recenze e-shopu
100%
100%
Skvělý výběr produktů za bezkonkurenční ceny Rychlá zpětná vazba na dotaz produktu Rychlá doprava Nádherně zabalené zboží, zanechalo to ve mě dojem Malý dáreček k objednávce
Nejedná se o nevýhodu, ale spíše doporučení - QR kód na dárečku je nečitelný. Přijde mi to jako škoda.
100%
90%
Vždy vše v pořádku a rychle dodáno
100%
Vše naprosto perfektní, od zboží po komunikaci+rychlost dodání.
100%
Vše v pořádku Rychlost Možnost osobního odběru zdarma
100%
Rychlost
100%
jedna z věcí co jsem si objednala byla levandulová bomba do vody a musím říct, že nic voňavějšího jsem nikdy doma neměla. A o rozmarýnovém olej do vlasů ani nemluvím.
100%
Rychlost vyřízení Komunikace
100%
Neskutečně rychlé doručení Kvalitní produkty Spolehlivý obchod
Rychlé doručení s láskou a péčí
Balíčky zasíláme jako by to byl dárek pro naše blízké
Jsme tu pro vás
Pokud si nevíte rady, rády vám pomůžeme
Doprava ZDARMA nad 1700 Kč
Získejte dopravu zdarma k vaší objednávce
Ke každé objednávce vzoreček zdarma
Jako dárek vám vždy přibalíme nějaký vzoreček
Široký výběr
V naší nabídce máme více jak 50 značek
Krásná Každý Den s.r.o.
Ke Zvoli 783
25241 Dolní Břežany
Česká republika
IČO: 05080720
DIČ: CZ05080720
Mastercard
PayPal
ThePay
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
DHL
GLS
Čeština
cz
English
en
EUR