ANELA Svěží krása pleťové tonikum pro zralou a unavenou pleť 30 ml

Regenerační tonikum určené k ošetření zralé a unavené, matné pleti obsahuje harmonické spojení čtyř BIO hydrolátů, z lípy, cistu, meduňky a růže stolisté, které tvoří nosný základ účinných látek. Pleť dokonale osvěží, tonizuje, rozzáří a barevně sjednotí. Okamžitě vyrovná pH vaší pleti, podpoří její přirozeně pěstěný ... více
Běžná cena: 180  (-0%)
148.76 Kč bez DPH
Skladem
180 Kč
ks
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Popis a parametry
Recenze (0)
Diskuse

ANELA Svěží krása pleťové tonikum pro zralou a unavenou pleť

Regenerační tonikum určené k ošetření zralé a unavené, matné pleti obsahuje harmonické spojení čtyř BIO hydrolátů, z lípy, cistu, meduňky a růže stolisté, které tvoří nosný základ účinných látek.

Pleť dokonale osvěží, tonizuje, rozzáří a barevně sjednotí. Okamžitě vyrovná pH vaší pleti, podpoří její přirozeně pěstěný vzhled a připraví ji na další péči.

Účinné látky: kyselina ferulová, fermentovaný extrakt z ovsa, kyselina hyaluronová dvou velikostí, sacharidy schizophylan glucomannan

Typy pleti: pro všechny typy pleti cca 30+, pleť unavenou, povadlou a matnou

100% přírodní produkt vyrobený v České republice
90,4% podíl složek z bioprodukce

Vhodné podle věku: 30+, 40+, 50+, 60+, 70+

Podle typu pleti: suchá, smíšená, zralá

Podle stavu pleti: dehydratovaná, unavená, bez barvy a jasu, stárnoucí, povadlá

Podle problému: na dehydratovanou pleť, na pigmentové skvrny, na rozjasnění pleti, na vrásky, na unavenou pleť, na šupinkující pleť

REGENERAČNÍ PLEŤOVÉ TONIKUM PRO ZRALOU/UNAVENOU PLEŤ

Pleťové tonikum Svěží krása je posledním krokem a dokonalou tečkou v čištění pleti. Doplní vaši ranní i večerní rutinu a připraví pleť na aplikaci pečujících a vyživujících přípravků.

Okamžitě vyrovná pH vaší pleti, které je díky předchozímu čištění často narušené, spíše zásadité.

Perfektně dočistí zbytky použitých odličovacích prostředků, odstraní odumřelé buňky pleti a rozzáří ji i barevně sjednotí.

Ráno je pleť plná mazu, potu a zbytků noční péče, ale také toxinů, kterých se tělo zbavuje přes noc. Je těžké po ní chtít aby byla svěží a krásná celý den s takovou zátěží.

Po celém dni, kdy musela vaše pleť čelit náporům znečištěného prostředí, prachu, pylů, nečistot z vašich rukou při letmých dotycích je nezbytné ji dokonale a šetrně očistit i když se nelíčíte. Dopřejte jí minimálně dvou-krokové čištění olejovým produktem a pak buď pěnou a/nebo tonikem na dočištění.

TAJEMSTVÍ ÚČINKU

  • Hydroláty z růží, cistu, meduňky a lípy
  • Kyselina ferulová
  • Fermentovaná kyselina hyaluronová
  • Fermentovaný extrakt z ovsa
  • Polysacharid schizophyllan
  • Polysacharid glucomannan

ZÍSKEJTE ODPOČATOU A ROZZÁŘENOU PLEŤ.

Svěží krása funguje jako velmi silný antioxidant a vzpruha pro každou unavenou a matnou pleť. Voní sladce po růžích, cistu a meduňce a působí velmi žensky. Nejvíce ji využije pleť zralá, ale spoustu dobrého vykoná pro všechny typy unavené pleti. Okamžitě vyrovná pH pleti na tolik potřebných 5,5 a pleť díky tomu neztrácí tolik vody.

A protože ztráta pevnosti a hydratace je hlavním důvodem vzniku vrásek, proto jsme přidaly unikátní směs fermentované kyseliny hyaluronové, která mimo jiné na povrchu pleti vytváří film, schizophyllanu, který zvyšuje metabolismus pleti, a glucomannanu, který v pleti reguluje zánětlivé procesy. Jednotlivé názvy vám možná zní až strašidelně. Ale nebojte, jedná se o polysacharidy a kyseliny rostlinného původu nebo vypěstované kvasinkami.

Nejen tonikum, ale celá řada Krása je určena pro ošetření zralé a unavené pleti, která je často mdlá, bez života, s viditelnými vráskami a pigmentovými skvrnami. Jednotlivé výrobky se smysluplně doplňují. Při jejich pravidelném používání si po dvou až třech měsících na své dosavadní trápení ani nevzpomenete. Budete se ve své pleti cítit jako doma, bez všech nepříjemných pocitů, navíc bude barevně vyrovnaná, rozzářená, pružnější a s vyhlazenými jemnými vráskami.

Více ke složení:

Lipový hydrolát BIO
Květová voda vyrobená šetrnou destilací květu lípy je velmi jemná ve svém působení, ale velmi efektivní ve svých účincích. Je vhodná pro všechny typy pleti, včetně té nejcitlivější, jakou najdeme u kojenců. Lipový hydrolát zklidňuje podráždění, zarudnutí, svědění, hojí drobné spáleniny, ekzémy a jiné kožní neduhy. Pozitivně působí také na psychický stav, zklidňuje při nervozitě, úzkosti a pomáhá k lepšímu spánku. Látka je certifikována mezinárodní společností Ecocert jako zcela bezpečná a lze ji použít v přírodní kosmetice.

Meduňkový hydrolát BIO
Hydrolát vyrobený šetrnou destilací celé bylinky velmi jemná a účinná a hodí se zejména pro podrážděnou, suchou a zralou pleť, kterou hydratuje, zklidňuje a celkově harmonizuje. Má výrazné protizánětlivé, protivirové a protibakteriální účinky. Pozitivně působí také na psychický stav, zklidňuje při nervozitě, úzkosti a pomáhá k lepšímu spánku. Látka je certifikována mezinárodní společností ECOCERT jako zcela bezpečná a lze ji použít v přírodní kosmetice.

Hydrolát z cistu BIO
Hydrolát získaný šetrnou destilací větviček a lístků cistu ladanového, ve Středomoří známém jako skalní růže. Regenerační a čisticí účinky tohoto hydrolátu jsou vhodné pro všechny typy pleti, doceníte ji však nejvíce mdlá, unavená, citlivá a jakkoliv problematická pleť. Působí protizánětlivě, antivirově, zjemňuje vrásky, zmenšuje póry. Látka je certifikována mezinárodní společností ECOCERT jako zcela bezpečná a lze ji použít v přírodní kosmetice.

Hydrolát z růže stolisté BIO
vKvětová voda, neboli hydrolát získaný šetrnou destilací z květů této sladce vonící odrůdy růže je vhodný pro všechny typy pleti, zralá a křehká. pleť z ní vytěží nejvíce. Hydratuje, tonizuje, zjemňuje začervenání, pomáhá od svědění a pnutí. Látka je certifikována mezinárodní společností Ecocert jako zcela bezpečná a lze ji použít v přírodní kosmetice.

Pro zajímavost: Anela zásadně používá hydroláty bez konzervantů a v BIO kvalitě.

Pentylen glykol
Pentylen glykol je alkohol vyráběný z cukrové třtiny nebo kukuřice. Používá se jako rozpouštědlo s výbornými hydratačními schopnostmi. Je certifikován mezinárodní společností Ecocert jako zcela bezpečný a lze jej použít v přírodní kosmetice.

Extrakt z fermentovaného ovsa (+ probiotika + glukonát vápenatý)
Extrakt z fermentovaného ovsa s probiotickými bakteriemi dokáže na pleti úplné divy. Množství účinných látek, jako jsou kyselina glykolová nebo mléčná, beta-glukan, fosfolipidy aj., spolu s laktobacily pomáhají v rychlé obnově a regeneraci buněk. Pokožka je při pravidelném používání rozzářená, hladká, jemná a přitom pevná a pružná. Látka je certifikována mezinárodní společností Ecocert jako zcela bezpečná a lze ji použít v přírodní kosmetice.

Sodná sůl kyseliny levulové + sodná sůl kyseliny anýzové (+ glycerin + voda)
Přirozeně se v rostlinách (kukuřice a fenykl) vyskytující kyseliny se silnými antimikrobiálními účinky. Pozitivně působí na pleť, jemně voní a zároveň fungují jako přírodní, šetrný konzervant kosmetického výrobku. Látka je certifikována mezinárodní společností Ecocert jako zcela bezpečná a lze ji použít v přírodní kosmetice.

Kyselina ferulová
Látka přirozeně se vyskytující v pomerančích, jablcích, amarantu nebo například také arašídech a pšenici je silný antioxidant. Používá se pro redukci vrásek, projasnění, sjednocení barevného tónu pleti. Působí proti volným radikálům. Ač v názvu má kyselinu, je velmi šetrná k pleti a nezpůsobuje podráždění.

Laktát sodný
Jde o zásaditou sůl kyseliny mléčné. Má výrazné hydratační a antibakteriální účinky.

Extrakt z dračího ovoce
Extrakt z exotického ovoce plný vitamínu C a antioxidantů v nádherné růžové barvě.

Kyselina hyaluronová
Běžně se vyskytuje v našem organismu, nejvíce v očním sklivci nebo kůži, právě ve formě solí (nejčastěji sodné). Do své struktury dokáže navázat ohromné množství vody, pokožku tedy velmi účinně hydratuje, čímž ji vypíná, revitalizuje a rozjasňuje. V poškozených buňkách brání ukládání kolagenu a podporuje tak bezjizvenaté hojení tkáně. Je hojivá a podporuje elasticitu kůže. V pokožce působí dlouhodobě, ta tak celý den vypadá jemná a sametově hebká. Sůl kyseliny hyaluronové, kterou používáme, není živočišného původu, ale vznikla bakteriální fermentací bez použití GMO materiálu.

Glucomannan
Čistě rostlinný extracelulární polysacharid pochází z asijského kořene konjak. Díky své schopnosti až 50tinásobně zvětšit svůj objem pleť vyplňuje a vyhlazuje.

Schizophyllan
Extracelulární polysacharid produkovaný houbou s krásným jménem - klanolístka obecná. Zvyšuje buněčný metabolismus, posiluje imunitní systém, zvyšuje produkci kolagenu a snižuje jeho degradaci.

Crosspolymer kyseliny hyaluronové
Upravená (jakoby zasíťovaná) forma kyseliny hyaluronové má až 5x vyšší schopnost udržet vodu v pokožce, vytváří na pokožce jemný film a dodává vodu pleti déle, což umožňuje lepší dlouhodobou hydrataci. Není živočišného původu.

Ranní čištění: Nastříkejte na tampónek dostatečné množství a pečlivě obličej otřete. Dále nanášejte péči jak jste zvyklé.

Večerní čištění: Odličte pleť některým olejovým produktem, který zvládne i nečistoty nerozpustné ve vodě, například naším Odlíčím, nastříkejte na tampónek dostatečné množství a setřete zbytky odličovače a nečistot. A pak už je čas na Růžové z nebe a některý z olejových sér nebo bezvodých balzámků.

Krok navíc: pokud už pleť odličujete i čistíte například kombinací Odlíčím a Očistím tvář, pak doporučujeme využít maximum účinných látek tak, že na dokonale vyčištěnou pleť Svěží krásu nastříkáte, vklepete jemně prsty a ještě do vlhké pleti nanesete další péči.

Náš tip: Ráno pleť umyjte pěnou Očistím tvář, dočistěte tonikem Svěží krása a pak naneste hydratační sérum Růžové z nebe spolu s Bezstarostnou krásou. Večer pak pleť důkladně odličte dvousložkovým odličovačem Odlíčím, dočistěte pěnou Očistím tvář a tonizujte tonikem Svěží krása. Pak už záleží v jaké fázi cyklu jste, buď zkombinujte Růžové z nebe s Bezstarostnou krásou, nebo pro relaxační večer s Půlnoční krásou. Vyzkoušejte. Třeba vám náš tip sedne, třeba přijdete na jinou, vám vyhovující kombinaci.

Proč si ji zamilujete? ❤️

Skvěle hydratuje, čistí a zklidňuje pleť

ParametryPorovnání
Dle certifikace
Vegan
Typ pleti
Unavená a mdlá
Typ pleti
Všechny typy pleti
Lokální výrobce (CZ a SK)
Ano
Původ značky
Česká republika
Použití
Ranní čištění: Nastříkejte na tampónek dostatečné množství a pečlivě obličej otřete. Dále nanášejte péči jak jste zvyklé. Večerní čištění: Odličte pleť některým olejovým produktem, který zvládne i nečistoty nerozpustné ve vodě, například naším Odlíčím, nastříkejte na tampónek dostatečné množství a setřete zbytky odličovače a nečistot. A pak už je čas na Růžové z nebe a některý z olejových sér nebo bezvodých balzámků.
Složení
Tilia Vulgaris Flower Water BIO (lipový hydrolát), Cistus Ladaniferus Leaf/Stem Water BIO (hydrolát cist), Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water BIO (meduňkový hydrolát), Rosa Centifolia Flower Water BIO (hydrolát z růže stolisté), Pentylene Glycol (z kukuřice), Avena Sativa Kernel Extract (ovesný fermentovaný extrakt), Glycerin (rostlinný glycerin), Aqua (demineralizovaná voda), Sodium Levulinate (sodná sůl kyseliny levulové), Sodium Anisate (sodná sůl kyseliny anýzové), Ferulic Acid (kyselina ferulová), Sodium Lactate (sodná sůl kyseliny mléčné), Lactobacillus Ferment (probiotika), Sodium Hyaluronate (sodná sůl kyseliny hyaluronové), Hylocereus Undatus Fruit Extract (extrakt z dračího ovoce), Glucomannan (polysacharid), Schizophyllan (polysacharid), Sodium Hyaluronate Crosspolymer (upravená kyselina hyaluronová).
Skladování
Obecně platí - při skladování se vyhněte teplotám nad 23 °C a rozhodně ji chraňte před přímým slunečním zářením. Při vysokých teplotách oleje žluknou a ztrácejí svou kvalitu. Že se tak stalo poznáte obvykle podle změny barvy séra a také podle nepříjemného zápachu.
Vegan
Vhodné pro vegany
Produkt zatím nehodnocen

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvek

Související produkty
Doplňky
Zákazníci koupili také

ANELA Svěží krása pleťové tonikum pro zralou a unavenou pleť

Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek
Naposledy navštívené
Recenze e-shopu
100%
100%
Trefná reklama Orientace v obchodě Dobrý popis zboží, včetně INCI na webu, i na výrobku Zdravé složení Kvalitní výrobek Obal zboží
100%
Balíček byl krásně zabalen a s dárkem uvnitř což mě moc potěšilo,děkuji.
100%
Zboží rychle doručeno Výborná komunikace Dárek k nákupu Široký výběr
100%
100%
Skvělý výběr produktů za bezkonkurenční ceny Rychlá zpětná vazba na dotaz produktu Rychlá doprava Nádherně zabalené zboží, zanechalo to ve mě dojem Malý dáreček k objednávce
Nejedná se o nevýhodu, ale spíše doporučení - QR kód na dárečku je nečitelný. Přijde mi to jako škoda.
100%
90%
Vždy vše v pořádku a rychle dodáno
100%
Vše naprosto perfektní, od zboží po komunikaci+rychlost dodání.
100%
Vše v pořádku Rychlost Možnost osobního odběru zdarma
Rychlé doručení s láskou a péčí
Balíčky zasíláme jako by to byl dárek pro naše blízké
Jsme tu pro vás
Pokud si nevíte rady, rády vám pomůžeme
Doprava ZDARMA nad 1700 Kč
Získejte dopravu zdarma k vaší objednávce
Ke každé objednávce vzoreček zdarma
Jako dárek vám vždy přibalíme nějaký vzoreček
Široký výběr
V naší nabídce máme více jak 50 značek
Krásná Každý Den s.r.o.
Ke Zvoli 783
25241 Dolní Břežany
Česká republika
IČO: 05080720
DIČ: CZ05080720
Mastercard
PayPal
ThePay
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
DHL
GLS
Čeština
cz
English
en
EUR