Ještě 700 Kč a Zásilkovna je zdarma Nakupte ještě za 700 Kč a dopravu na Zásilkovnu máte zdarma
Šípkový olej s pipetou Soaphoria
Soaphoria

Šípkový olej s pipetou

Šípkový olej nažloutlé až oranžovožluté barvy se považuje za jeden z nejlepších rostlinných olejů podporujících hojení kožních jizev, ran i akné a dokonce i těch starších. Mimo jiné, je výborným "anti-age" prostředkem, který při pravidelném používání zajistí dlouhotrvající mladistvý vzhled pokožky bez vrásek. Má výborné stahující a vyplňující účinky, čímž vrásky krásně zjemní a vyhladí. Pleť také rozzáří a dodá jí potřebnou hydrataci a elasticitu. Pyšní se také protizánětlivým účinkem, díky čemuž je vhodný i při kožních problémech jako lupénka, různé ekzémy a pigmentové skvrny. Zvláště se hodí pro zralou a suchou pleť. Stejně tak jej lze zapojit do boje proti nehezkým striím, které vznikají u žen zejména během těhotenství. Jejich tvorba bývá způsobena náhlou změnou hmotnosti, kdy se pokožka "nestíhá" přizpůsobovat změně a tvoří se na ní podkožní praskliny, jizvičky (strie). Prospěje i lámavým nehtům.

Proč si ho zamilujete?

Rostlinné oleje získávané z jader, semen a plodů vybraných rostlin a olejnin produkovaných ekologickým hospodářstvím bez použití chemických hnojiv a postřiků jsou vyráběny lisováním za studena, tj maximálně do 45 °C, čímž se zajistí zachování jejich nejvyšší kvality a jedinečných blahodárných účinků. Biologicky nejbohatší jsou oleje získané jednorázovým lisovaným, které nazýváme i panenskými oleji. Certifikované za studena lisované, nerafinované rostlinné oleje jako i másla a olejové maceráty pěstí pokožku a dodávají jí potřebnou výživu, posilují jí a podporují její přirozenou ochranu. Zároveň pokožku zvlhčují a zanechávají ji hedvábně jemnou, pružnou a vláčnou.

233 
skladem poslední kus Koupit

Zkušenosti ostatních

Jana Š., 8. 9. 2020

Dobrý i na opary

Eva S., 1. 1. 2020

Napište svou zkušenost

Pár slov navíc...

Kód produktu 02963
Množství 50 ml
Certifikáty Lisovaný za studena, pocházející z ekologického hospodářství a opatřený známkou Eco-cert.
Vhodné pro Zralou a suchou pleť.
Použití

Tělo a obličej - přiměřené množství oleje naneste prsty na čelo, tváře a bradu, ošetřit můžete krk, dekolt i pokožku celého těla. Jemně krouživými resp. klapavými pohyby vmasírujte do pokožky a nechte vstřebat.

Vlasy - olej naneste před umytím na vlasy a pokožku hlavy pro dokonalou výživu vlasové pokožky a suchých, roztřepených konečků vlasů, resp. následně po jejich umytí na usnadnění rozčesávání.

Tipy k použití

Pleťové oleje je lepší používat na navlhčenou pleť. Pokud použijete na navlhčení pleti květovou vodu, olej se snadněji vsákne a pleť nezůstává dlouho mastná. Voda z vodovodu může při dlouhodobém používání pleť vysušovat.

Olej se výborně kombinuje s růžovým či muškátovým hydrolátem.

Upozornění

Určeno pouze k vnějšímu použití. Avšak ani přírodní kosmetiku nepoužívejte na otevřené rány.

Tento produkt neslouží k diagnostice, ani předcházení nebo léčení jakékoli nemoci.

Při zasažení očí vyplachujte alespoň 15 minut vlažnou vodou od vnitřního koutku k vnějšímu. V případě, že nosíte kontaktní čočky, před vymýváním je odstraňte. Pokud dojde k podráždění, vyhledejte pomoc lékaře.

Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. patch test, tj. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek na jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24 hodin. Touto metodou se může předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud se po aplikaci projeví alergická reakce, povrch pokožky omyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu, vyhledejte lékařskou pomoc.

Skladování Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě, při teplotě do + 35 °C a nevystavujte přímému slunečnímu záření, zdroji vlhkosti a mrazu.
Složení Rosa Moschata Seed Oil
Věděli jste, že... Produkt se výborně kombinuje s růžovým či muškátovým hydrolátem.

Otázky a odpovědi

Máte dotaz k produktu?

Zeptejte se