Podzim ve znamení luxusu - JouJou se slevou 20 %
Dopřejte si závan léta i na podzim a v průběhu zimy! Luxusní chorvatská kosmetika JouJou Botanicals vám zaručí, že se vaše vzpomínky na krásné horké léto objeví při každém pečujícím rituálu.
Sleva 20 % na doplňky stravy Lerève
Kosmetiku Lerève bychom mohly charakterizovat jedním velice známým heslem: "Krása vychází zevnitř." Nemyslíme tím jen stav naší duše a mysli, ale taky pohon, který tělu dáváme. Všimněte si, že v okamžiku, kdy většina z nás vynechá mastné, smažené jídlo a jednoduché cukry, naše pleť se zlepší, pokožka působí rozzářenějším dojmem, vlasy jsou zdravější a celkově se cítíme lépe. Jenže nějakou chvíli trvá, než se tělo pročistí. A aby byla pokožka ještě zářivější a krásnější, můžeme mu dopomoci přírodními doplňky stravy. Abyste si mohli svou pleť hýčkat i zevnitř, připravily jsme pro vás skvělou akci!
Dermokosmetika pro vaši pleť od Soaphorie
Věděli jste, že slovenská Soaphoria vyrábí také dermokosmetiku? Ne? Tak my vám ji představíme! Řadu najdete pod názvem Dermacare+ a můžete si vybrat ze široké nabídky nejrůznějších produktů pro péči o pleť, tělo i vlasy. Pojďme si ale nejdříve říci, co vlastně pojem dermokosmetika znamená.
Chraňte svou pokožku s Acqualaï po celý rok
Ačkoli podzim už pomalu klepe na dveře, létu a vysokým teplotám se prozatím ještě úplně nechce ustoupit. Proto je důležité se i teď, na sklonku léta, chránit před slunečními paprsky. Právě proto do našeho obchůdku přibyla další nová značka přírodních opalovacích krémů Acqualaï.
BIO bavlna pro naši pleť
Ze semínka v jedné chudé západoafrické zemi vyrostl bavlník. Tento bavlník vyrostl bez použití pesticidů a dál nám tu nejměkčí, nejvoňavější bavlnu. Lidé, kteří ji vypěstovali, dostali spravedlivě zaplaceno a díky tomu mohou jejich děti chodit do školy. Jen z takovéto BIO a Fair Trade bavlny se vyrábí kvalitní odličovací tampony a další kosmetické pomůcky značky Bocoton.
Hempur - revoluce v papírové hygieně!
Toaletní papír a papírové hygienické přípravky. Běžná věc, bez které bychom si náš život nedokázali představit. Zamysleli jste se ale někdy nad tím, jak moc je používání konvenčních papírových prostředků zatěžující pro naši planetu? Dva švédští vizionáři ano. A tak vznikla společnost Hempur.
5 tipů na správnou péči po opalování
Léto se nám pomalu překlenulo do druhé části a kdo si ještě nestihl užít letní slunce honem dohání, co zameškal. Jak se správně opalovat a jaká pravidla dodržovat už jsme si řekli v jednom z předchozích článků Proč používat přírodní opalovací krémy. Jak ale na následnou péči o pokožku po opalování? Jak ale pečovat o pokožku po opalování anebo dokonce když se spálíte? Na tyto otázky se vám pokusím odpovědět právě teď 😊
Už máte svého MARKa?
Náš plný pytel novinek obsahuje minimálně ještě jedno překvapení. Tou je lokální slovenská kosmetická značka MARK. Tahle netoxická kosmetika MARK face and body je přírodní kosmetika vyráběná ve slovenské vesničce Malinovo nedaleko Bratislavy.
Revoluční péče o rty s JouJou Botanicals
Sníte o šťavnatých plných rtech, které jsou vyživené a hydratované? Znáte ten pocit, když se zakousnete do šťavnatého ovoce a ucítíte sladkou chuť na vašich rtech? A chcete ten pocit zažívat častěji? Máme vysoce návykové řešení, kterého se nebudete chtít vzdát ani na konci léta.
Nutrikosmetika Lerève a rituál péče o pleť
Italská přírodní kosmetika zažívá v posledních letech nečekaný boom, který jí přináší obrovský nárůst popularity nejen doma, ale i v zahraničí. A to díky kombinaci tradičních znalostí, moderní vědy a kvalitních ingrediencí.
123456...111213
Recenze e-shopu
100%
rychlost doruceni zbozi, zajimave produkty, nekdy i darecek zdarma :)
100%
100%
90%
Velmi rychlé
100%
100%
rychlé dodání dobře zabaleno přehledný web výběr kvalitního zboží
100%
Uzasna objednavka, zabaleni i drobnost v darku ocenuji maximalne. Tise zavidim tomu, kdo umi takhle balit objednavky zasna neni
100%
100%
Kvalitní produkty a rychlé dodání Dokonalé a vkusné zabalení balíčku
100%
Velký výběr kvalitních přírodních produktů, rychlé dodání, krásně zabaleno.
Rychlé doručení s láskou a péčí
Balíčky zasíláme jako by to byl dárek pro naše blízké
Jsme tu pro vás
Pokud si nevíte rady, rády vám pomůžeme
Doprava ZDARMA nad 1700 Kč
Získejte dopravu zdarma k vaší objednávce
Ke každé objednávce vzoreček zdarma
Jako dárek vám vždy přibalíme nějaký vzoreček
Široký výběr
V naší nabídce máme více jak 50 značek
Krásná Každý Den s.r.o.
Ke Zvoli 783
25241 Dolní Břežany
Česká republika
IČO: 05080720
DIČ: CZ05080720
Mastercard
PayPal
ThePay
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
DHL
GLS
PPL
Čeština
cz
English
en
EUR