📦V horkých dnech, prosím volte jinou dopravu než do BOXŮ. Děkujeme, Vaše holky ♥️

Kyselina hyaluronová v kosmetice DULCIA natural
Kyselina hyaluronová je průhledná látka, která má výjimečnou schopnost vázat vlhkost. Funguje jako houba, která je schopna nasát až tisícinásobné množství vody, než je její vlastní hmotnost. Nachází se v každé tkáni našeho těla.
EcoEgg
Kdo pravidelně chodíte na stránky obchůdku tak už určitě víte, že v hlavním menu najdete novou kategorii domácnost. A jedna z prvních značek, která se v této kategorii objevila, byla EcoEgg. EcoEgg je společnost vyrábějící ekologické výrobky, bez obsahu škodlivých látek.
Vitamín F v kosmetice DULCIA natural
Vitamín F se skládá z esenciálních mastných kyselin (omega-6 mastných kyselin), získaných ze světlicového oleje v jejich přirozené, biologicky aktivní formě. Obsahuje 70 až 80 % kyseliny linolové, která je důležitá pro lipidové bariéry v pokožce a jejich fyziologické funkce. Obsahuje přírodní tokoferoly.
Jak na pleťovou masku z jílu
Pleťové masky z jílů používám už několik let. Vyzkoušela jsem různé druhy jílů, ale velmi ráda se vždy vracím k tomu prvnímu, který jsem zkusila. Je jím bílý jíl. Je velmi jemný, vhodný i pro citlivou pokožku a mám pocit, že mé pleti sedl asi úplně nejvíc. Připravit si doma masku z jílu je jednoduché a zvládne to určitě každý. Níže jsem vypsala pár tipů, které by se Vám při přípravě takové masky mohly hodit.
MusK
Rády bychom Vám představily novou značku MusK. Za touto značkou stojí moc milá Lucka ze Slovenska, která ručně vyrábí přírodní mýdla a tuhé šampony. Cílem MusK je dělat věci jednoduše a srozumitelně tak, aby každý rozuměl složení a věděl přesně co jeho mýdlo nebo šampon obsahuje i bez použití slovníku.
Kosmetické jíly
Jíl byl používán po staletí pro své úžasné vlastnosti. Používá se k čištění, detoxikovat, remineralizaci a regeneraci organismu. Na Středním východě se vždy používal na mytí a výživu vlasů, stále se používá pro výrobu přírodních mýdel, jako přirozený dezinfekční prostředek pro čištění a v neposlední řadě také na čištění pleti a výrobu vyživujících pleťových masek.
#3 NÁKUPNÍ TAŠKA
Vyber si nebo si najdi plátěnou tašku, kterou budeš používat k nákupům místo igelitových tašek.
#2 PODÍVEJ SE DO KOŠE
Podívej se do svého odpadkového koše a vyber si jeden častý odpadek, který odstraníš ze svého života.
#1 ROZHODNI SE
Rozhodni se, že chceš ze svého života odstranit odpadky, a zodpověz si na otázku, proč to chceš udělat.
Pleťová odličovací voda
Od mého posledního DIY (nejen toho blogového) uběhla už poměrně dlouhá doba. A tak jsem se rozhodla, že je na čase Vám přinést další návod na něco velmi praktického, co alespoň my ženy potřebujeme každý den.
123...789101112
Recenze e-shopu
100%
100%
velmi rychlé dodání zboží vzoreček + překrásné zabalení produktů :-) možnost "zachránit" produkty s brzkou expirací výborný pocit z nákupu za mě top obchod, určitě budu ráda nakupovat dál
100%
Rychlé dodání, kvalitní, ručně zpracovaný výrobek.
Nic
100%
100%
100%
Rychlost, kvalita produktů, vzorečky k objednávce
100%
100%
Skvělá komunikace obchodu Balíček je nádherně ekologicky zabalený a voní po levanduli. Rozbalovaní je radost. Je to jako rozbalovat dárek, který si opravdu přejete.
100%
100%
Rychlé doručení s láskou a péčí
Balíčky zasíláme jako by to byl dárek pro naše blízké
Jsme tu pro vás
Pokud si nevíte rady, rády vám pomůžeme
Doprava ZDARMA nad 1700 Kč
Získejte dopravu zdarma k vaší objednávce
Ke každé objednávce vzoreček zdarma
Jako dárek vám vždy přibalíme nějaký vzoreček
Široký výběr
V naší nabídce máme více jak 50 značek
Krásná Každý Den s.r.o.
Ke Zvoli 783
25241 Dolní Břežany
Česká republika
IČO: 05080720
DIČ: CZ05080720
Mastercard
PayPal
ThePay
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
DHL
GLS
PPL
Čeština
cz
English
en
EUR