📦V horkých dnech, prosím volte jinou dopravu než do BOXŮ. Děkujeme, Vaše holky ♥️

Proč používat mátovou vodu
Nabídka pleťových i květových vod je dnes velmi pestrá. Najít si svého favorita určitě není problém. Některé z nich jsou vhodné na každý typ pleti, jiné svými účinky dokonale pomohou mastné nebo citlivé pleti. Mátová voda je velkým pomocníkem právě pro smíšenou, mastnou a problematickou pleť.
Proč si vybrat tuhý šampon?
Před několika lety se na našem trhu objevily velmi zajímavé produkty - tuhé šampony. Jsou zcela jiné než tekuté, ale jakmile je poznáte, nebudete se jich chtít vzdát. Mají své nepopsatelné kouzlo a mnoho výhod.
Nobilis Tilia
Historie značky Nobilis Tilia se začala psát v roce 1994. Jejím zakladatelem byl PaedDr. Zbyněk Šedivý, který nejprve založil značku aromaterapeutické kosmetiky Nobela. Ta byla časem přejmenovaná na Nobilis Tilia. Své jméno získala podle domovského města Krásné Lípy.
HERBATINT - nejčastější otázky a odpovědi
Před pár týdny se v obchůdku objevila značka Herbatint, která nabízí přírodnější barvy na vlasy. Moc nás těší, že Vás oslovila a zajímáte se o ni stále více. Jelikož barvy Herbatint se trochu liší od běžně dostupných barev na vlasy, rozhodli jsme se pro Vás připravit článek s nejčastějšími otázkami a odpověďmi.
Jak používat růžovou vodu
O skvělých účincích růžové vody věděla již Kleopatra, která je známá svou neobyčejnou krásou. Růžová voda krásně voní a nejen proto je velmi oblíbenou.
Urtekram
Vždycky mám dobrý pocit, když mi produkty začnou mizet pod rukama, jen co se vložily do obchůdku. Je to pro mě takové znamení, že jsem vybrala dobře. A přesně tak je tomu u značky Urtekram, kterou u mě nově najdete.
Přirozený způsob rozjasnění pokožky
Výtažek ze sedmikrásky se používá v kosmetických přípravcích na zesvětlení (rozjasnění) pokožky, pigmentových skvrn, hyperpigmentace nebo stařeckých skvrn.
HERBATINT - vzorník barev
Není to tak dlouho, co jsem se Vás na ně ptala na Facebooku a už jsou v obchůdku - semi-přírodní barvy na vlasy Herbatint. Barvy jsou bez amoniaku, resorcinolu, alkoholu, parabenů, parfemace a s jen velmi nízkou koncentrací peroxidu.
Kolagen v kosmetice DULCIA natural
Kolagen je bílkovina, která je nedílnou součástí lidského organismu a je zodpovědná za mladistvý vzhled pleti. Tvoří se z několika druhů aminokyselin a zajišťuje, aby byla pokožka pružná a pevná.
Co přidat do jílové masky?
V minulém článku o jílech jsme si řekli pár tipů, jak správně nachystat a nechat působit jílovou masku. Zároveň jsem také jen ve zkratce zmínila, jaké přísady si do takové masky můžeme dát. A dnes se na to podíváme víc podrobně :-)
123...789101112
Recenze e-shopu
100%
100%
velmi rychlé dodání zboží vzoreček + překrásné zabalení produktů :-) možnost "zachránit" produkty s brzkou expirací výborný pocit z nákupu za mě top obchod, určitě budu ráda nakupovat dál
100%
Rychlé dodání, kvalitní, ručně zpracovaný výrobek.
Nic
100%
100%
100%
Rychlost, kvalita produktů, vzorečky k objednávce
100%
100%
Skvělá komunikace obchodu Balíček je nádherně ekologicky zabalený a voní po levanduli. Rozbalovaní je radost. Je to jako rozbalovat dárek, který si opravdu přejete.
100%
100%
Rychlé doručení s láskou a péčí
Balíčky zasíláme jako by to byl dárek pro naše blízké
Jsme tu pro vás
Pokud si nevíte rady, rády vám pomůžeme
Doprava ZDARMA nad 1700 Kč
Získejte dopravu zdarma k vaší objednávce
Ke každé objednávce vzoreček zdarma
Jako dárek vám vždy přibalíme nějaký vzoreček
Široký výběr
V naší nabídce máme více jak 50 značek
Krásná Každý Den s.r.o.
Ke Zvoli 783
25241 Dolní Břežany
Česká republika
IČO: 05080720
DIČ: CZ05080720
Mastercard
PayPal
ThePay
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
DHL
GLS
PPL
Čeština
cz
English
en
EUR