Podtóny pleti
Výběr správného odstínu make-upu je poměrně těžká záležitost. Ne vždy se nám to podaří někde v prodejně pod umělým světlem a ještě komplikovanější je to při nákupu přes internet. Při výběru správného make-upu je důležité znát nejen svůj odstín pleti, ale také podtón. Ten hraje větší roli, než si možná myslíte. A víte, jak svůj podtón pleti poznáte?
Jak vybrat správný odstín minerálního make-upu
Často se na mě obracíte s dotazy ohledně výběru správného odstínu minerálního make-upu od Everyday Minerals. Rozhodla jsem se, že Vám připravím malého průvodce, který Vám pomůže zorientovat se v jednotlivých odstínech.
Letní aromaterapie
Léto je tady, ten nejkrásnější čas v roce. Čas na rošťárny pod širým nebem, čas na letní prázdniny, drinky na terase, dovádění ve vodě. Kouzelný čas si můžete zpestřit i éterickými oleji, které mají velkou moc i v tomto ročním období.
Eco by Sonya
V posledních týdnech jsme dostávali řadu otázek ohledně samoopalovací kosmetiky. Po dlouhém pátrání jsme se rozhodli, že do nabídky obchůdku zařadíme značku Eco by Sonya, kterou nám i mnohé z Vás doporučovaly.
Krásný dárek na Den otců
Zatímco maminky oslavují svůj velký den v květnu, tatínkové ho mají v červnu. I oni si zaslouží velkou pusu a objetí, protože jsou naši hrdinové. Ochrání nás před strašidly pod postelí, vyřeší úlohu z matematiky, povedou nás k oltáři a pro vnoučata postaví bunkr i traktor.
Tipy na péči o smíšenou, mastnou a problematickou pleť
Po normální a zdravé pleti touží asi každá žena. Bohužel ale ne každé byla dopřána. Mnohé z nás trápí různé kosmetické nedostatky a hledáme nejlepší způsoby ošetření pleti. V dnešním článku se dočtete o tom, jaká je nejlepší péče o smíšenou, mastnou a problematickou pleť.
Jak balíme balíčky?
Často nám do poznámky k objednávce píšete, abychom Vám nebalili produkty do žádného plastu. A protože těchto Vašich vzkazů a proseb je čím dál tím víc, rozhodla jsem se sepsat pro Vás, kteří ještě naše balení neznáte, článek. Balení prošlo za ty roky malými změnami a tak možná tento článek zaujme i Vás, kteří jste v obchůdku nakupovali třeba před rokem.
Oslavte Den matek
V květnu je jeden důležitý den. Den matek. Máma si zaslouží pusu a objetí každý den. Jen tak, ze srdce. Na Den matek se vzdává úcta matkám a mateřství. Vyjadřujeme jim svou lásku, dík za vše, co pro nás udělaly a co pro nás znamenají. Oslavte se svou maminkou její krásný den.
Jak poznat svůj typ pleti
Mám vždycky velkou radost, když mi napíšete, abych Vám poradila s výběrem kosmetiky. Je to moje velká vášeň už několik let, během kterých jsem se hodně naučila. Při výběru vhodných produktů je nejdůležitější znát svůj typ pleti. Pouze tehdy spolu vybereme kosmetiku, která se postará o krásnou pleť bez chybiček.
Hyaluronové sérum od Nobilis Tilia a Renovality
Z každé nové značky v eshopu mám obrovskou radost. Je za tím sice hodně práce a času, ale stojí to za to. Nestává se příliš často, aby se objevily úplně stejné produkty od různých značek, ale teď tu dva takové máme. A já jsem se jim podívala na zoubek :-)
123...789...111213
Recenze e-shopu
100%
Skvělá komunikace. Velmi proklientský přístup, který se v dnešní době moc nevidí. Ekologicky zabaleno.
100%
100%
Trefná reklama Orientace v obchodě Dobrý popis zboží, včetně INCI na webu, i na výrobku Zdravé složení Kvalitní výrobek Obal zboží
100%
Balíček byl krásně zabalen a s dárkem uvnitř což mě moc potěšilo,děkuji.
100%
Zboží rychle doručeno Výborná komunikace Dárek k nákupu Široký výběr
100%
100%
Skvělý výběr produktů za bezkonkurenční ceny Rychlá zpětná vazba na dotaz produktu Rychlá doprava Nádherně zabalené zboží, zanechalo to ve mě dojem Malý dáreček k objednávce
Nejedná se o nevýhodu, ale spíše doporučení - QR kód na dárečku je nečitelný. Přijde mi to jako škoda.
100%
90%
Vždy vše v pořádku a rychle dodáno
100%
Vše naprosto perfektní, od zboží po komunikaci+rychlost dodání.
Rychlé doručení s láskou a péčí
Balíčky zasíláme jako by to byl dárek pro naše blízké
Jsme tu pro vás
Pokud si nevíte rady, rády vám pomůžeme
Doprava ZDARMA nad 1700 Kč
Získejte dopravu zdarma k vaší objednávce
Ke každé objednávce vzoreček zdarma
Jako dárek vám vždy přibalíme nějaký vzoreček
Široký výběr
V naší nabídce máme více jak 50 značek
Krásná Každý Den s.r.o.
Ke Zvoli 783
25241 Dolní Břežany
Česká republika
IČO: 05080720
DIČ: CZ05080720
Mastercard
PayPal
ThePay
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
DHL
GLS
Čeština
cz
English
en
EUR