Jarní aromaterapie
Jaro je kouzelným obdobím. Postupně se k nám dostává více a více slunečních paprsků, vzduch je cítit krásnou vůní probouzející se přírody a těšíme se na to, jak všechno rozkvete. Někdy s jarem ale může přijít i únava nebo špatná nálada. A nejen s tím si umí poradit éterické oleje.
Jarní péče o pleť
Zima konečně odchází a ve vzduchu je cítit jaro. Nemůžeme se dočkat toho, až vše rozkvete, kolem nás bude hodně zeleně a lásky. Je to jedno z nejkrásnějších období roku, protože do našeho světa se vrátí barvy. Víte ale, že pleť může být po zimě unavená a chybí jí vitamíny?
HERBATINT - tipy pro perfektní krytí šedin
Pokud vybíráte barvy na vlasy Herbatint a máte více šedivých vlasů, které nimi chcete překrýt, článek je určený právě pro Vás. Důležité je totiž vědět, že při výběru některé z barev z odstínové řady C, D, R, DR, M nebo FF, byste měli vybrat také stejný odstín z přírodní řady a v daném poměru barvy smíchat.
Kouzelné okamžiky na svatého Valentýna
Blíží se Valentýn. Svátek, který rozděluje lidi na dvě skupiny. Zatímco jedna ho odsuzuje a považuje za zbytečný, jiní si ho s radostí užívají. Pravdou je, že lásku je třeba oslavovat každý den bez ohledu na datum v kalendáři.
HERBATINT - jak vybrat správný odstín
Herbatint vyrábí semi-přírodní barvy na vlasy v 36 odstínech. Můžete si tak najít svůj ideální odstín a nebo si vybrat více odstínů a ty pak zkombinovat. Lahvičky lze znovu uzavřít, takže co nespotřebujete hned můžete použít při dalším barvení.
Jak pečovat o pleť v zimě přírodní kosmetikou
Zima je krásným obdobím, kdy se těšíme na sníh, procházky bílou krajinou a zimní sporty. Naše pokožka je ale v zimě vystavena nejen extrémnímu chladu a větru, ale i nepříjemným změnám při přechodu z tepla do zimy a naopak. Proto je důležité používat kvalitní kosmetiku na pokožku celého těla.
Pro život jako v bavlnce
Přemýšleli jste někdy nad tím, kolik použijete měsíčně hygienických produktů z bavlny? Odličovacích tamponů, dámských vložek nebo vatových tyčinek? A víte, že není bavlna jako bavlna? Pokud chcete mít doma to nejlepší pro celou rodinu, podívejte se s námi na značku Organyc.
Vánoční dárky pro nejmenší
Vánoce jsou nejoblíbenějším obdobím malých dětí. Jejich radost pod vánočním stromkem je nefalšovaná, upřímná a nakažlivá. I když nejvíce je potěší nová hračka nebo knížka s oblíbeným zvířátkem, zejména maminky ocení výjimečnou a jemnou sílu přírodní kosmetiky.
Renovality
Renovality je česká značka přírodní kosmetiky, která je vhodná pro celou rodinu. Řídí se heslem, že rostlinné oleje jsou jako rostlinné zlato a tak se k nim i tato značka chová.
Vánoční dárky pro bratra i přítele
Výběr vánočních dárků pro bratra nebo přítele může být někdy dobrodružství :-) U oblečení nemusí sednout velikost nebo vyhovovat barva, ale s kosmetikou takový problém nehrozí :-) Vyberte si s námi z pohodlí domova krásné a voňavé kousky, které muži využijí a určitě je potěší.
123...8910111213
Recenze e-shopu
100%
Skvělá komunikace. Velmi proklientský přístup, který se v dnešní době moc nevidí. Ekologicky zabaleno.
100%
100%
Trefná reklama Orientace v obchodě Dobrý popis zboží, včetně INCI na webu, i na výrobku Zdravé složení Kvalitní výrobek Obal zboží
100%
Balíček byl krásně zabalen a s dárkem uvnitř což mě moc potěšilo,děkuji.
100%
Zboží rychle doručeno Výborná komunikace Dárek k nákupu Široký výběr
100%
100%
Skvělý výběr produktů za bezkonkurenční ceny Rychlá zpětná vazba na dotaz produktu Rychlá doprava Nádherně zabalené zboží, zanechalo to ve mě dojem Malý dáreček k objednávce
Nejedná se o nevýhodu, ale spíše doporučení - QR kód na dárečku je nečitelný. Přijde mi to jako škoda.
100%
90%
Vždy vše v pořádku a rychle dodáno
100%
Vše naprosto perfektní, od zboží po komunikaci+rychlost dodání.
Rychlé doručení s láskou a péčí
Balíčky zasíláme jako by to byl dárek pro naše blízké
Jsme tu pro vás
Pokud si nevíte rady, rády vám pomůžeme
Doprava ZDARMA nad 1700 Kč
Získejte dopravu zdarma k vaší objednávce
Ke každé objednávce vzoreček zdarma
Jako dárek vám vždy přibalíme nějaký vzoreček
Široký výběr
V naší nabídce máme více jak 50 značek
Krásná Každý Den s.r.o.
Ke Zvoli 783
25241 Dolní Břežany
Česká republika
IČO: 05080720
DIČ: CZ05080720
Mastercard
PayPal
ThePay
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
DHL
GLS
Čeština
cz
English
en
EUR