Doprava na Zásilkovnu zdarma 😍
Ricinový olej MusK
MusK

Ricinový olej

5 recenzí
50 ml ± 5%

Ricinový olej podporuje růst řas a obočí a zajišťuje jejich výživu. Na pokožku působí regeneračně a zjemňuje jizvy.

Proč si ho zamilujete?

Ricinový olej se získává lisováním semen skočce obecného (ricinovníku). MusK olej je lisovaný za studena ve 100% BIO kvalitě.

125 
Koupit

Zkušenosti ostatních

Dagmar Č., 15. 2. 2019
Eva Z., 6. 9. 2018
Zuzana S., 19. 7. 2018
Ildiko N., 29. 6. 2018
Jana M., 12. 11. 2017

Napište svou zkušenost

Pár slov navíc...

Kód produktu 01315
Množství 50 ml ± 5%
Použití Aplikujte malé množství oleje na vlhkou, očištěnou pokožku a vmasírujte do vstřebání. Může sloužit jako náhrada pleťového krému. Pouze pro vnější použití.
Tipy k použití Pleťové oleje je lepší používat na navlhčenou pleť. Pokud použijete na navlhčení pleti květovou vodu, olej se snadněji vsákne a pleť nezůstává dlouho mastná. Voda z vodovodu může při dlouhodobém používání pleť vysušovat.
Upozornění

Ani přírodní kosmetiku nepoužívejte na otevřené rány. Olej je určen pouze k vnějšímu použití.

Při zasažení očí vyplachujte alespoň 15 minut vlažnou vodou od vnitřního koutku k vnějšímu. V případě, že nosíte kontaktní čočky, před vymýváním je odstraňte. Pokud dojde k podráždění, vyhledejte pomoc lékaře.

Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. patch test, tj. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek na jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24 hodin. Touto metodou se může předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud se po aplikaci projeví alergická reakce, povrch pokožky omyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu, vyhledejte lékařskou pomoc.

Skladování Přírodní kosmetiku je nejlepší skladovat na chladnějším a suchém místě. Nevystavujte ji přímému slunečnímu záření, ani mrazu. Sluneční záření ji totiž může znehodnotit nebo snížit dobu expirace. Zároveň při používání kosmetiky dodržujte hygienická doporučení, například u produktů v kelímku používejte na jejich nabírání kosmetickou špachtličku, produkty po použití vždy uzavírejte a udržujte v čistotě okraje lahviček. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Složení Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Rozumějme složení Ricinový olej

Otázky a odpovědi

Máte dotaz k produktu?

Zeptejte se