Ještě 700 Kč a Zásilkovna je zdarma Nakupte ještě za 700 Kč a dopravu na Zásilkovnu máte zdarma
Mrkvový olej - macerát Soaphoria
20%
Soaphoria

Mrkvový olej - macerát

Macerát z mrkev obyčejné je bohatý na antioxidanty, vitaminy A, B a K C, D, E, beta-karoten, vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor, křemík a síru. Macerát má výrazné vyživující vlastnosti, krásně tonizuje pokožku a navrací jí elasticitu. Působí blahodárně na unavenou pokožku, kterou oživí a rozzáří. Udržuje její pružnost a pomáhá při regeneraci buněk. Zklidní poškozenou, podrážděnou a problematickou pokožku. Výborně poslouží jako aktivátor opálení, který podporuje jednotné zdravé opálení. Beta-karoten kromě toho působí protizánětlivě a zpomaluje stárnutí pokožky. Olej je také vhodný na vlasovou péči.

Proč si ho zamilujete?

Olejové maceráty se vyrábějí macerací za studena, tj. vyluhováním rostlin resp. jejích části ve hodném olejové nosiči (olivový, jojobový, slunečnicový olej a jiné).

110  137 Kč
Koupit

Recenze blogerek

Zkušenosti ostatních

Nikola Č., 22. 6. 2019

Jsem naprosto nadšená a velmi spokojená. Olej má krásnou barvu. Lehce se roztírá, krásně se vsákne do pokožky. A ohledně opalovani? Opravdu funguje! Krásná barva během pár dní, při pravidelném mazání. Jen pozor na oblečení. Ideální mazat rovnou u bazénu. Určitě budu pravidelně kupovat.

Kateřina B., 12. 4. 2019

Úžasný na opalování

Soňa , 27. 11. 2018

Velmi se mi osvedcil v lete na regeneraci pokozky po sluneni.

Eliška S., 12. 11. 2019
Helena L., 16. 9. 2019
Martina T., 8. 9. 2019
Blanka R., 30. 8. 2019
Lucie Ř., 21. 8. 2019
Dana Š., 4. 8. 2019
Jana V., 17. 7. 2019
Barbora Š., 9. 9. 2018
Andrea K., 3. 9. 2018
Lucie B., 13. 8. 2018
Petra K., 22. 7. 2018
Aneta J., 29. 6. 2018
Petra, 7. 6. 2018
Michaela K., 28. 5. 2018
Petra K., 2. 5. 2018
Jana M., 12. 11. 2017

Napište svou zkušenost

Pár slov navíc...

Kód produktu 00467
Množství 50 ml
Certifikáty Macerát v oleji lisovaného za studena, pocházející z ekologického hospodářství a opatřený známkou Eco-cert.
Země původu Francie/Německo
Vhodné pro Unavenou, poškozenou, podrážděnou a problematickou pokožku. Vhodný na vlasovou péči.
Použití

Tělo a obličej - přiměřené množství oleje naneste prsty na čelo, tváře a bradu, ošetřit můžete krk, dekolt i pokožku celého těla. Jemně krouživými resp. klapavými pohyby vmasírujte do pokožky a nechte vstřebat.

Vlasy - olej naneste před umytím na vlasy a pokožku hlavy pro dokonalou výživu vlasové pokožky a suchých, roztřepených konečků vlasů, resp. následně po jejich umytí na usnadnění rozčesávání.

Tipy k použití

Olej dokáže pokožku lehce tónovat, proto může zabarvit i oblečení.

Pleťové oleje je lepší používat na navlhčenou pleť. Pokud použijete na navlhčení pleti květovou vodu, olej se snadněji vsákne a pleť nezůstává dlouho mastná. Voda z vodovodu může při dlouhodobém používání pleť vysušovat.

Upozornění

Ani přírodní kosmetiku nepoužívejte na otevřené rány. Olej je určen pouze k vnějšímu použití.

Při zasažení očí vyplachujte alespoň 15 minut vlažnou vodou od vnitřního koutku k vnějšímu. V případě, že nosíte kontaktní čočky, před vymýváním je odstraňte. Pokud dojde k podráždění, vyhledejte pomoc lékaře.

Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. patch test, tj. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek na jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24 hodin. Touto metodou se může předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud se po aplikaci projeví alergická reakce, povrch pokožky omyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu, vyhledejte lékařskou pomoc.

Skladování Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě, při teplotě do + 35 °C a nevystavujte přímému slunečnímu záření, zdroji vlhkosti a mrazu.
Složení Helianthus Annuus Seed Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract
Rozumějme složení Slunečnicový olej - Mrkev obyčejná

Otázky a odpovědi

Máte dotaz k produktu?

Zeptejte se