📦V horkých dnech, prosím volte jinou dopravu než do BOXŮ. Děkujeme, Vaše holky ♥️

Hydratační vlasový spej s růžovou vodou
Máte nezvladatelné, suché a krepaté vlasy? Nebo chcete pouze Vašim vlasům dopřát lepší péči? Pokud jste si alespoň na jedno z toho odpověděli ano, tak si pojďte společně se mnou vyrobit hydratační sprej na vlasy s růžovou vodou a aloe vera. Ten je na ně totiž přímo ideální.
BalancoShamp - tuhý šampon na mastné vlasy Soaphoria
Tenhle šamponek obsahuje velké množství cenných olejů a blahodárných bylinek, které napomáhají k navrácení rovnováhy a normalizaci pokožky hlavy. Najdete v něm mátu peprnou a kadeřavou, šalvěj lékařskou, rozmarýn, kopřivu dvoudomou, měsíček, meduňku a citrónovou trávu v kombinaci s ricinovým olejem a zeleným jílem.
Proč jíst avokádo každý den
Mezi mé nejoblíbenější jídlo patří určitě avokádo. Je to takový malý zázrak přírody a moc Vám doporučuji, dopřávat si ho několikrát týdně. Přečtěte si o avokádu pár věcí, které jste možná nevěděli a třeba to přesvědčí i Vás, že na něm opravdu něco je :-)
7 věcí, které dělat každé ráno
Nechte se ráno budit příjemným tónem budíku (třeba oblíbenou písničkou, kterou máte rádi) a zařaďte do svého každodenního rituálu některý ze zvyků níže a uvidíte, že budete mít hezčí a produktivnější den.
Oil Pulling Method neboli mlgání
Metoda “Oil Pulling” neboli mlgání (tahání olejem) je ve světě stále populárnější. Jedná se o nejstarší ájurvédskou metodu, která je známá tím, že prospívá našemu tělu. Tahání olejem se jí říká proto, že "vytahuje" bakterie, viry a plísně z úst.
Šlehaný krém na vlasy z bambuckého másla
Bambucké máslo je široce využívané jak v péči o pleť, tak také o vlasy. Mnohé z Vás to možná překvapí, protože másla jsou přece příliš mastná na to, aby se dávala na vlasy. Ano, jsou mastná, ale nenechte se mýlit.
Co jsou éterické oleje
Éterický olej, známý také jako esenciální olej nebo aromatický olej, je kapalina, která se získává z květin a rostlin a to nejčastěji destilací s vodní párou. Využívají se při tom různé části rostlin – listy (eukalyptus), květy (růže), kořeny (zázvor) nebo jiné jejich části. Lidé již po tisíciletí používají éterické oleje v kosmetice, v domácnosti jako účinné čističe nebo při masážích. Určitě bychom ale našli ještě mnoho dalších uplatnění.
123...789101112
Recenze e-shopu
100%
100%
velmi rychlé dodání zboží vzoreček + překrásné zabalení produktů :-) možnost "zachránit" produkty s brzkou expirací výborný pocit z nákupu za mě top obchod, určitě budu ráda nakupovat dál
100%
Rychlé dodání, kvalitní, ručně zpracovaný výrobek.
Nic
100%
100%
100%
Rychlost, kvalita produktů, vzorečky k objednávce
100%
100%
Skvělá komunikace obchodu Balíček je nádherně ekologicky zabalený a voní po levanduli. Rozbalovaní je radost. Je to jako rozbalovat dárek, který si opravdu přejete.
100%
100%
Rychlé doručení s láskou a péčí
Balíčky zasíláme jako by to byl dárek pro naše blízké
Jsme tu pro vás
Pokud si nevíte rady, rády vám pomůžeme
Doprava ZDARMA nad 1700 Kč
Získejte dopravu zdarma k vaší objednávce
Ke každé objednávce vzoreček zdarma
Jako dárek vám vždy přibalíme nějaký vzoreček
Široký výběr
V naší nabídce máme více jak 50 značek
Krásná Každý Den s.r.o.
Ke Zvoli 783
25241 Dolní Břežany
Česká republika
IČO: 05080720
DIČ: CZ05080720
Mastercard
PayPal
ThePay
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
DHL
GLS
PPL
Čeština
cz
English
en
EUR